ShareThis

5 Temmuz 2012 Perşembe

Turkey Build 2012 İkili Görüşme Etkinliği

1978’den beri İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenen Yapı Fuarı’nın 3 – 4 Mayıs 2012 de 35. İstanbul ayağı, yapı sektörünün tüm bileşenlerini yine bir araya getirdi. Fuarla paralel olarak düzenlenen konuk ülke projeleri, Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü ile Altın Mıknatıs En İyi Stand Tasarım Ödülü düzenlenen profesyonel ve sosyal organizasyonlardan başlıcalarıdır. Bu sene konuk ülke Almanya’nın olduğu fuarın katılımcı oranlarına bakarsak;
     * Mimar (12.493 katılımcı),
     * İnşaat Mühendisi (12.092),
  * Yabancı Ziyaretçi (6.376) ağırlıklı olmak üzere toplamda 109.420 katılımcının fuarı ziyaret etmesi, 35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2012’nin "Türk Yapı Sektörünün ve Bölgesinin En Büyük Fuarı" olduğunu kanıtlamaktadır.


(Tüm ziyaretçi listesine ulaşmak için; TURKEYBUILD 2012 Ziyaretçi Listesi)
(Tüm katılımcı listesine ulaşmak için; TURKEYBILD 2012 Katılımcı Listesi
  
  

Peki EBIC-EGE olarak biz bu etkinlikte hangi faaliyetlerde bulunduk?
Etkinliğin ikinci ve üçüncü günlerinde İstanbul Sanayi Odasının ana organizatörü olduğu 50 firmanın katıldığı İkili Görüşme Etkinliği (B2B – Brokerage Event) kapsamında 98 ikili görüşme gerçekleşti. İtalyan, Alman, Macar, Romen ve İranlı yabancı firmalarla beraber 28 yerli firma etkinliğe katıldılar.

Etkinliğin Yerli ve Yabancı Organizatörleri


(Organizatörler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için;

EBIC-EGE olarak etkinliğin Ege Bölgesi koordinatörü olarak, fuara 7 firmayla beraber katılım gösterdik. Bizlerin de katıldığı etkinlikte firmalarımız bu kapsamda yerli & yabancı tüm firmalarla 32 birebir toplantı yaptılar. Aynı zamanda, eşleştirme etkinliğinin yanında bu muhteşem fuarı gözlemleme fırsatı da yakaladık. Etkinliğin duyurusunun yapılmasından itibaren;

Önümüzdeki Güncel Yapı Fuarları Tarihleri
Uluslararası arenada faaliyet gösteren firmalarla görüşme olanağı ve firmanıza özel iş fırsatları sunması ile beraber doğru ortaklıklar kurabileceğiniz firmalar ile temasa geçmenize ve yeni pazarlara ulaşmanıza olanak tanıyan bu etkinlikler firmalarımızın uluslararası platformlarda kendilerini tanıtabilmeleri ve ortaklar bulmaları açısından önemlidir. EBIC-Ege duyurularını takip ederek veya direk bizimle iletişime geçerek güncel fuarla, etkinlikler ve işbirliği profilleri hakkında bilgi alabilirsiniz.


Can ŞENYILMAZ






0 yorum: