ShareThis

25 Şubat 2013 Pazartesi

Futurallia 2013 İstanbul


5-6-7 Haziran tarihlerinde İstanbul önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Uluslararası ikili görüşme etkinliği ve networking forumları düzenleme üzerine uzmanlaşmış Fransız firma Futurallia, 18. iş forumunu İstanbul’da düzenleyecek.

Futurallia daha önce Fransa, Kanada, Belçika, Polonya, Katar, ABD gibi farklı ülkelerde düzenlendi. Örneğin geçtiğimiz yıl etkinlik Fransa Lille’deydi. 25 farklı ülkeden 975 katılımcı ile gerçekleşen etkinlikte yapılan toplam ikili görüşme sayısı 6000’in üzerinde. 30’ar dakikalık bu toplantılardan firmanız başına en fazla 16 tane gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bu 16 kısıtlaması elbette daha önceden takvimlendirilmiş, hangi masada, hangi saatte, hangi firmanın temsilcisi ile görüşeceğinizi bildiğiniz toplantılar için geçerli. Etkinlik alanında sınırsız bir networking imkanı var benzer birçok etkinlikte olduğu gibi. Yani Futurallia için de aynı kural geçerli: etkinlikten alacaklarınız, sizin istediklerinizle doğru orantılıdır!

İstanbul’daki etkinlik WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Programın detayları belli oldu: http://futuralliaistanbul2013.com . Türk firmalar için katılım bedeli de belirlendi: 425 TL + KDV.

Geçen yıl Lille’de düzenlenen etkinlik ile ilgili fikir edinebilmek için şu videoya göz atabilirsiniz. Yorumlar elbette promosyona dayalı, yani negatif bir geri bildirim yok. Ama yine de etkinliğin kurgusu ile ilgili fikir veriyor.

Önümüzdeki günlerde etkinlikle ilgili daha detaylı bilgiler aktaracağız.
Fayda sağlayacağını düşünen firmalar için yakın bir fırsat olabilir, nötr olarak değerlendirmekte fayda var.
Bilgilendirmesi bizden.

0 yorum: